NEI-consult

Wilt u een afspraak maken voor een individueel NEI-consult? Dat kan via het contactformulier. Zie voor de prijzen van een NEI-consult de tarievenpagina.

NEI-methode in het kort

Van klacht naar kracht

In ons onderbewuste, onze harde schijf in de hersenen, ligt de opslag van veel onverwerkte trauma's en emoties. Deze beïnvloeden ons bioritme en zwengelen klachten aan. Door beide delen, het bewuste en het onbewuste, weer te laten communiceren kan herstel intreden.

De NEI-methode richt zich op het opsporen van de oorsprong van een klacht, die tot disbalans leidt in het lichaam. Zo worden oude patronen herkend en erkend en ontstaat er ruimte om emotioneel, fysiek, mentaal en energetische te kunnen herstellen. Kortom, van klacht naar kracht!

Achtergrond van NEI

Neuro-emotionele intergratie (NEI) is een methode die is ontwikkeld door de arts Roy Martina. De methode komt voort uit oosterse en westerse geneeswijzen en is gebaseerd op principes vanuit de psychotherapie, accupunctuur, neurowetenschappen en vanuit neuro-linguïstisch programmeren. Ook worden er ondersteunende middelen toegepast vanuit homeopathie en fytotherapie.

Binnen de NEI-methode wordt de biotensor gebruikt als hulpmiddel om energetische trillingen te meten. Met deze onderzoeksmethode ontstaan waardevolle inzichten, die helpen om het zelfherstellend vermogen van het lichaam snel en effectief te activeren.

Persoonlijke motivatie

Waarom werk ik met NEI? Tijdens mijn werk als podoloog kwam ik tot de conclusie dat lichamelijke klachten een onderliggende emotionele lading kunnen hebben. Enkel en alleen iemand weer terug op de rails zetten via biomechanische steunzooltjes, bleek soms onvoldoende. Mensen zakken soms emotioneel door hun voeten. Vandaar mijn drijfveer om als gecertificeerd NEI-behandelaar nog meer hulp aan te bieden.

Het leven leert ons door onze misstappen. Wanneer je misstapt, vraag je dan af: waarom? En wat is mijn leermoment hieruit? Stop niets weg. Dat geeft groei en zo stap je minder mis!